Cada mes editem un full mensual que recopila tots els esdeveniments musicals a Barcelona. És el calendari musical Joves & Música. La distribució és gratuïta als nostres socis i als punts d’informació cultural de la ciutat de Barcelona.

Podeu descarregar el calendari del mes actual aquí

 

Concerts familiars del mes de març

Dissabte 4, a les 12h i 17h. Diumenge 5, a les 12h. L’Auditori (Sala Oriol Martorell)

UllsClucs. Revisió del Cançoner de Catalunya amb arranjaments d’A. Obiols. S. Gómez, directora escènica, A. Farrés, directora pedagògica. Amb acordions, guitarra, veus, trompetes, bateria, percussions, cascabells, saxos, clarinet i esclops. 10 €. A partir de 2 anys.

Dissabte 4, a les 12h.  Museu de la Música

Toquem els Janggu! Ll. Solsona, conductor del taller. 5 € (inclou l’accés a les exposicions permanent i temporal del Museu). A partir de 6 anys.

Diumenge 5, a les 12h.  Palau de la Música Catalana

Cors de Palau Vincles, Cors adscrits a Palau Vincles, Conjunt de Cambra de l’Orquestra Simfònica del Vallès, A. Pastor, dramatúrgia, directores de Palau Vincles. Estrena de la Cantata «El barret prodigiós i la barraca dels montstres» de X. Sans. 11 €.

Dissabte 11 i diumenge 12, a les 11h.Gran Teatre del Liceu

Trencanous-Jazz, amb titelles. Ensemble Conservatori Liceu, J.M. Segura, director escènic, T. Vaquer, director musical, Zipit Company, titelles i escenografia. 15 €. A partir de 5 anys.

Diumenge 12, a les 17:30h. Museu de la Música

Quin gong! Taller de gamelan. J. Casadevall i J. Sol, conductors del taller. A partir de 8 anys. 5 € (inclou l’accés a l’exposició permanent del Museu).

Dilluns 13, a les 12:30h. Palau de la Música Catalana

Cors de Palau Vincles, Cors adscrits a Palau Vincles, Conjunt de Cambra de l’Orquestra Simfònica del Vallès, A. Pastor, dramatúrgia, directores de Palau Vincles. Estrena de la Cantata «El barret prodigiós i la barraca dels montstres» de X. Sans. 11 €.

Dissabte 18, a les 12h i 17h. Diumenge 19, a les 12h.L’Auditori (Sala Oriol Martorell)

Els colors del metall. P. Gol, director musical, M. Hervàs, director escènic, L. Ballber i T. Malagarriga, directores pedagògiques. Instruments de vent metall. Obres de Bach, Satie, Ellington, Dukas, Silver i Ellis. 10 €. A partir de 2 anys.

Diumenge 19, a les 17:30h.Museu de la Música

Quotidiàfons Bufats, X. Lozano, conductor i intèrpret. A partir de 5 anys. 5 € (inclou l’accés a l’exposició permanent del Museu). A partir de 5 anys.

Dissabte 25, a les 12h.Museu de la Música

Ukelele, el viatge de tornada. M. Musso, conductor musical. Taller introductori a la pràctica d’aquest instrument. 5 €. A partir de 7 anys.

Diumenge 26, a les 12h. Palau de la Música Catalana

Les músiques del món (Viatge a través a la veu). J. Canales, I. Conyedo, D. Morales, A. Delgado i J. Vallespí, intèrprets, J. Grulichová, directora escènica i coreogràfica, D. Morales, director musical. A partir de 6 anys. 12 €.