Dimarts 13 de desembre de 2016 a les 19h30  

Reial Cercle Artístic (Arcs 5, Barcelona ) A les 19:30h.
Preus entrades: 9’95€  Socis Associació Franz Schubert: 8,00€
Socis Joventuts Musicals, Reial Cercle Artístic, i Carnet Jove: entrada gratuïta
Claudia Reyes (Granada, 1994). Comença els seus estudis de clarinet als 9 anys en el Conservatori Professional “Ángel Barris” de Granada. En 2012 acaba els seus estudis professionals amb el professor Jesús Estudillo i accedeix a MUSIKENE (Escola Superior de Música del País Basc) per cursar estudis superiors. Actualment cursa quart any sota la tutela dels professors José Luis Estellés, Anthony Pay, Sergio Barranco i Henry Bok.

Durant la seva trajectòria formativa ha rebut consells i master-class de Carlos Gil (OCG), Justo Sanz (CSMMadrid), Harri Mäki (Sibelius Academy, Finlàndia), Wenzel Fuchs (Berlin), Sharon Kam (Hannover), Martin Fröst (Suècia), Hedwig *Swimbergue (Bèlgica) i Radovan Cavallin (Filharmònica Gran Canària), entre uns altres.
Ha estat premiada com a solista i amb formacions de càmera en concursos a nivell nacional i internacional, entre els quals es destaquen: Reicha International Competition organitzat per Festival ISA2013 de Viena, Concurs Europeu de Clarinet 2011 i II Concurs Nacional de Clarinet 2009. A Granada va ser distingida en el Concurs de Solistes 2011 i I Concurs de Música de cambra 2011 del Conservatori Ángel Barris de Granada. En 2015 gana el 2º premi ex aequo del Concurs Permanent de Joventuts Musicals d’Espanya.
El seu recorregut artístic li ha portat a la interpretació en orquestres, música de cambra i banda simfònica, formant part de Musikene Sinfonieta, Orquestra Simfònica de Musikene, Orquestra de la Universitat de Granada (OUGR) i Banda Simfònica Municipal de Ogijares (BSMO), entre unes altres. En l’àmbit *camerístico és integrant del Stretto-Trio i HAIZEA.

Ana Galindo (Granada). Comença els seus estudis musicals als 8 anys d’edat, de la mà de la professora Maruja Valdivia. Ingressa, posteriorment, en el Conservatori “Victoria Eugenia” de Granada, on sota els auspicis de Javier Ferrers, acaba el Grau Mitjà de Piano. El Grau Superior de Piano ho duu a terme en el Conservatori “Manuel Castillo” de Sevilla, amb Pilar Bilbao.

Realitza estudis de postgrau (Postgraduate Diploma in Advanced Performance) en el Royal College of Music de Londres on estudia piano amb Nigel Clayton i fortepiano amb Geoffrey Govier. Així mateix rep formació en acompanyament i música de cambra de Julian Jacobson, Levon Chilingirian, Nigel Black, Natalia Boyarsky, Yossi Zivoni i Andriy Viytovych. Ha assistit a cursos de perfeccionament amb Boris Berman, Ilan Rogoff, Solomon Mikovsky, Leif Ove Andsnes, Murray Perahia, Eugen Indjic i Josep Colom, entre uns altres.
Ofereix, sovint, recitals com a solista i com a integrant de grups de càmera, actuant en escenaris com l’Auditori de Saragossa, el Cercle de Belles arts de Madrid, el Festival de Música d’Úbeda, el Teatre Cánovas de Màlaga o el Festival de Música de Segòvia, entre uns altres. Realitza una intensa activitat en el camp de la música contemporània, col·laborant amb diversos compositors i estrenant obres de Pedro Faria Gomes, Ian Stewart i Fernando Covello.
Ha estat membre de l’Orquestra Jove d’Andalusia. Forma part de diversos conjunts instrumentals entre els quals cal destacar el Ensemble Cre-Art, el Duo Brosa i el Quartet Iris, grup aquest últim adscrit a l’Acadèmia d’Estudis Orquestrals de la Fundació Barenboim-Saïd.

Programa

Dúo en E flat per a clarinet i piano op.15 (Norbert  Burgmüller)
Sonata núm. 2 (Johannes Brahms)
Vier Stucke (Alban  Berg)
Tema amb variacions (Jean Françaix)
Sonatina (Joseph Horovitz)


Reial Cercle Artístic de Barcelona     c/Arcs 5 1r. 08002 Barcelona Tel. 93 318.78.66
Preus entrades: Reial Cercle Artístic: 9’95€
Venda anticipada d’entrades
Socis Joventuts Musicals, Reial Cercle Artístic i Carnet Jove: Entrada gratuïta
Organització i informació: Joventuts Musicals de Barcelona
Passeig de Gràcia 108 1r. 2a. 08008 Barcelona Tel. 93.215.36.57