Dissabte 2 de desembre, a les 18h.
AMIKA KVARTET
Ícar Solé, violí; Montserrat Seras, violí; Salomé Osca, viola; Violeta Albert, violoncel
Obres de: Haydn i Xostakovitx

CASA ELIZALDE
València 302 – 08009 Barcelona
Entrada gratuïta (aforament limitat)

 

Amika Kvartet

Ícar Solé, violí,  Montserrat Seras, violí, Salomé Osca, viola i Violeta Albert, violoncel

El quartet es va formar el setembre de 2015, quan els seus quatre integrants comencen els estudis superiors de música al Conservatori del Liceu becats per la Fundació de Música Ferrer Salat.

Actualment cursen Música de Cambra sota la tutela de Dani Cubero, violinista del Qvixote Quartet.

En el temps que porten treballant junts han rebut Masterclass de professors de gran prestigi internacional com Abel Tomàs, violinista del Quartet Casals, Clemens Hagen, violoncel·lista del Hagen Quartet, i R.Broek, professor de Música de Cambra al Conservatori de Rotterdam.

L’octubre de 2016 van participar en la XVIIIa. edició del Festival Rencontres Musicales de Méditerranée on van oferir concerts en diferents escenaris de l’illa de Còrsega.

També han ofert concerts arreu de Barcelona, en esdeveniments com el Cicle d’Intèrprets Juvenils del Museu del Modernisme, l’IESE Business School, i el Palau Güell, dins el cicle La Nit dels Museus 2017.

Enguany han estat guardonats amb el Segon Premi a la Categoria A del Xè Concurs de Cambra de Barcelona, i el Primer Premi a la Categoria Superior del XIIè. Concurs de Cambra Higini Anglès a Reus. També han obtingut una posició rellevant a la XXVIIIa. edició del Concurs Internacional Paper de Música de Capellades, on van ser elegits finalistes.

Els quatre han obtingut una Beca d’Excel·lència Acadèmica de la Fundació de Música Ferrer Salat per al pròxim curs acadèmic.

 

PROGRAMA:

 String Quartet Op.76 núm. 3, C Major Emperador”           Joseph Haydn (1732-1809)
-Allegro
-Poco Adagio
-Menuet
-Finale. Presto
 
String Quartet Op.110 núm. 8                                                  Dmitri Xostakovitx  (1906-1975)

 “En memòria de les víctimes del feixisme i la guerra”
-Largo
-Allegro molto
-Allegretto 
-Largo
-Largo